Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

En liten blondine i store India

REISEDAGBOK: "Bedre med ti rotter i kjelleren enn en i sekken". "En indisk fjert er noe annet enn en norsk fjert". "Ingen ku? Tut og kjør!". Dette er bare noe av det jeg lærte de første ukene i India, på min eventyrreise til en annen verden.

Artikler i samme serie:

 1. En liten blondine i store India
 2. På rømmen fra Dehli
 3. Indisk trafikk- som en tur på tivoli
 4. Rottehelvete
 5. Varanasi- den helligste by
 6. Tog i slummen
 7. Himmelske Pondicherry
 8. Verdens beste lesesal
 9. Puppeklypere
 10. Krangle aldri med en rickshawsjåfør!
 11. Bollywood - here we come
Reisebrev fra India: Indisk sari

Se bilde i et større formatReisebrev fra India: Indisk sari.

Turen til India var nøye planlagt. Vi hadde lest side opp og ned om dette landet, og var forberedt på å møte bakvendtland fra første sekund. Hver eneste reiseskildring vi hadde lest fra India, formidlet en gjennomgående ubehagelig følelse. Så vi forventet ubehaget. Likevel ble alle inntrykkene de første dagene i meste laget for to stakkars uerfarne turister. Vi hadde aldri trodd at India skulle være så umulig å forstå seg på.

Alt fra vi ankom flyplassen begynte levenet. Tusenvis av mørke øyner stirret mot oss. Det var umulig å gå i fred, folk ropte etter oss overalt. Det var ikke vanskelig å få hjelp til å finne frem til taxiplassen, da sikkert et titalls taxisjåfører feidet om å gripe oppmerksomheten vår da vi gikk ut av flyplassen. De så lyse nordiske menneske- de så penger. Vel i taxien kunne vi puste ut, men fortsatt dundret folk på rutene for å få noen sekunders oppmerksomhet fra en pengegruve fra nord. Vår kjendistilværelse hadde virkelig begynt.

Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no