Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Hold håndkleet tørt

Når du reiser i tropiske strøk kan det være et problem at håndkleet ditt aldri blir tørt. Etter et par dager blir det bare eklere og eklere. Her er løsningen på problemet.

Dette er et produkt som faktisk løser et reelt problem for deg som er ute og reiser i fuktig klima. Packtowl heter håndkleet som tørker raskt og lett og som tar minimalt med plass i ryggsekken.

Ifølge produsenten Mountain Safety Research kan håndkleet absorbere ni ganger sin egen vekt i vann. Håndkleet i størrelse large kan ta opp én liter vann og deretter gi slipp på 90 prosent av vannet når du vrir det opp. Håndkleet i large måler 50x114 cm og veier bare 130 gram.

Et vanlig frottéhåndkle blir ofte håpløst fuktig og ekkelt når du er ute og reiser i tropiske strøk. Hvis du holder et høyt tempo og bare stopper et par dager på hvert sted, får håndklærne dine aldri tid til å bli skikkelig tørre. Når de så pakkes ned i sekken og ligger der gjennom hele dagen i kanskje 35-40 graders varme - ja, da blir ikke tøystykkene særlig delikate å tørke seg med etter at du har dusjet.

Reisebutikken Nomaden i Oslo selger Packtowl-håndklærne. Large koster 189 kroner, mens XL koster 259 kr.

Les mer i pekeren til høyre.
Andre nettsteder som er relevant for denne saken
Relaterte pekere:
Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no