Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Hjelp til flyreisen

Gruer du deg til den 12 timer lange flyturen og de ørten timene du er nødt til å vente på en flyplass i gokk. Heldigvis finnes det noen nettsteder som tenker på dine behov.

Finn ut hvilke flyselskaper som er best og hvilke som er verst i pekeren til høyre. Nettstedet gir deg tilgang til tester av en lang rekke flyselskaper over hele verden.Plukk opp informasjon om beinplass, innsjekking og måltider ombord. Verdt å sjekke hvis du er usikker på hvilket flyselskap du skal velge.

Det Amerikanske nettstedet travel.simplyquick.com foretar også sammenligninger mellom ulike flyselskaper med tanke på beinplass og servering ombord.

En reise med billig-billett til Asia, Australia eller Latin-Amerika betyr ofte flere flybytter og mange timers venting på en eller flere flyplasser. Da kan det være greit å vite at Airlinequality.com også bedømmer kvaliteten på flyplasser verden over. Har du mellomlanding i Singapore, Hongkong eller Dubai er du heldig - for disse flyplassene ble kåret til verdens tre beste i 2003.

I verste fall blir du tvunget til å overnatte på flyplassen. Fortvil ikke, det finnes også et nettsted som hjelper deg som er nødt til å tilbringe natta på lufthavna. Sjekk www.sleepinginairports.net. Å overnatte på flyplassen fungerer i de aller fleste tilfeller, men vær litt diskré og rull ikke ut soveposen midt i avgangshallen. Gjør dessuten alt du kan for å slippe å tilbringe natta på flyplassen i Port Morseby, Papua New Guinea. Det skal nemlig være den verste flyplassen i verden å overnatte på.
Andre nettsteder som er relevant for denne saken
Relaterte pekere:
Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no