Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Ta bussen til Europa

Er du desperat etter å reise, men har minimalt med penger? Ta bussen! Vi viser deg hvordan du kan komme deg til utlandet med buss for en billig penge. Fra Oslo kan du reise til blant annet Praha, Krakow, Riga, Stockholm og København med direktebuss.

Artikler i samme serie:

  1. Ta bussen til Europa
  2. Ta bussen til Europa: Berlin
  3. Ta bussen til Europa: Polen
  4. Ta bussen til Europa: Stockholm
  5. Ta bussen til Europa: Tjekkia og Latvia

Oslo har bussforbindelse til en lang rekke steder i Europa. Det går direktebusser til Sverige, Danmark, Latvia, Tyskland, Polen, Tsjekkia og Spania - og tilbudet synes hele tida å være økende. Med bussbytte underveis kan du reise til de fleste europeiske land med nettverket til Eurolines. Frister Amsterdam, Paris, Budapest eller Vilnius? Klikk deg inn på eurolines.nu for rutetider og priser. For eksempel koster buss tur/retur Oslo-Amsterdam 1600 kroner i lavsesongen.

Med Eurolines kan du reise med 500 bussruter over hele Europa. Nettverket tilbyr busspass for 15,30 og 60 dager. Et 30 dagers pass for voksne koster ca 2300 kroner. Dette er vesentlig billigere enn hva Interrail-billetten koster. Interrail koster 3200 kroner hvis du er under 26 år og 4540 hvis du er eldre.

Er du avansert, komponerer du din egen rundtur i Europa basert på bussene som går fra Oslo. Vær backpacker for ei uke og kombiner bussene til for eksempel Krakow og Praha.


Merk!

Nor-Way Bussekspress, Swebus Express og Eurolines samarbeider og deler på å kjøre ulike ruter. Snakk med Nor-Way Bussekspress på 815 44 444 for å få full oversikt over hvilke avganger og forbindelser de tre selskapene tilbyr.


Tips!

Husk ISIC-kort hvis du er student. Det gir deg rabatt på bussen.

Andre nettsteder som er relevant for denne saken
Relaterte pekere:
Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no