Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Priskrig på flybilletter i India

Det er brutt ut priskrig på flybilletter i India. Flere lavprisselskaper er allerede på vingene.

Det første lavprisselskapet som etablerte seg var Air Deccan. Selskapet tilbyr flygninger mellom en lang rekke byer, hovedsakelig i det sørlige India, fra en drøy hundrelapp og oppover hver vei. Air Deccan er oppe og står med en velfungerende nettside der du kan bestille billetter online.

To andre selskaper er også ute med lave priser, priser som ifølge The Daily Star kan konkurrere med andreklassebilletter på toget: Jet Airways og Air Sahara har i juli 2004 kuttet prisene kraftig på populære ruter for å ta opp kampen med Air Deccan og de to gigantene Indian Airlines og Air India. Minst ni flyselskaper planlegger lavprissatsinger i India, skriver The Daily Star. Et av dem eies av et bryggeri og skal etter planen oppkalles etter det populære Kingfisher-ølet.

Air India planlegger på sin side å starte opp et lavprisselskap med navnet Air India Express. Air India Express vil i første rekke tilby flygninger fra subkontinentet til destinasjoner i Den persiske gulfen og i Sørøst-Asia, skriver The Hindu Business Line. Følg med på Air Indias nettsted .

Alliance Air, eid av storebror på innenriksmarkedet Indian Airlines, er et regionalt flyselskap som nå skal være i ferd med å starte lavprisflygninger. Alliance Air har imidlertid et rufsete rykte. Nyhetsmeldinger fra India forteller at Alliance Air-maskiner to ganger i juli 2004 har måttet avbryte flygninger på grunn av tekniske problemer. I juli 2000 krasjet et Boeing 737-fly fra samme selskap like utenfor flyplassen i Patna. Et 60-talls mennesker omkom i ulykken.

Følg med på nye lavprisselskaper i pekeren til høyre.
Andre artikler som er relevant for denne saken
Relaterte artikler:
Flyseter på billigsalg i Sørøst-Asia

Nå er det blitt billig å fly på kryss og tvers av Sørøst-Asia. Selskapene kommer og går hele tida - men mulighetene er gode for å spare penger.

Slik finner du billigbillettene

Lyst til å finne de billigste flybillettene du også? Vi gir deg noen triks i jakten på rimelige flyseter, og dessuten hjelp til å unngå at reisen med lavprisselskapet blir uventet kostbar.

Andre nettsteder som er relevant for denne saken
Relaterte pekere:
Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no