Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Nytt nettsted med reiseinfo

Utenriksdepartementet har opprettet et nytt nettsted med land- og reiseinformasjon.

Landsidene inneholder fakta- og reiseinformasjon om andre land, samt offisielle reiseråd for de land eller områder der UD har utstedt slike. Landsidene inneholder også generelle tips og råd til reisende.

- Nordmenn reiser mer enn noen gang og etterspørselen etter pålitelig og oppdatert informasjon om andre land er stor. Utenrikstjenesten kan gi omfattende og god informasjon om situasjonen i enkeltland. Jeg håper at de nye landsidene kan møte publikums behov, sier utenriksminister Jonas Gahr Støre i en pressemelding.

Han understreker likevel at det er den enkelte reisendes ansvar å vurdere selv hvorvidt et reisemål er forsvarlig, og det er også den enkelte som må ta de nødvendige forholdsregler. Medarbeiderne i UD og på norske utenriksstasjoner i mer enn 80 land over hele verden sørger for at informasjonen på landsidene er så oppdatert som mulig. For land der Norge ikke har en utenriksstasjon er det lagt ut pekere til informasjon fra andre stater som er representert i landet eller området.

Andre nettsteder som er relevant for denne saken
Relaterte pekere:
Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no