Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Nytt om metroen

Nylig er det skjedd endringer i metrosystemet i New York.

Planlegger du en reise til den Amerikanske storbyen bør du derfor passe på at du har et oppdatert kart over metrosystemet i byen. 22. februar skjedde endringer i linjene som følge av at en del utbyggingsprosjekter nå er ferdige, skriver jordenrunt.nu.

Noen av de viktigste forandringene for turister: For å komme til Ground Zero, Wall Street og Staten Island-ferja, skal du nå ta linje W eller R (tidligere N og R). Til Chinatown og Grand Street reiser du heretter med linjene B eller D.
Andre nettsteder som er relevant for denne saken
Relaterte pekere:
Klikk for full versjon av kart over USA Kart:
Les mer om USA Mer om USA:
Reis til Honolulu

Hovedstaden Honolulu er en av de største reisemålene på Hawaii, og byen kan lokke med milelange strender, spennende restauranter og utmerkede shoppingmuligheter som tilfredsstiller enhver reiselysten nordmann.

Backpack jorden rundt!

Hvorfor reise jorden rundt? Det er en perfekt måte å bli kjent med deg selv, møte nye mennesker, lære om nye kulturer og oppleve ditt livs eventyr! En unik reise som gir deg minner og erfaringer du aldri glemmer.

Festival-tid

Karneval og Mardi Gras er på gang i Rio de Janeiro, New Orleans og Sydney.

Hele eplet i ett jafs

New York er en stor, dynamisk by der du kan tilbringe ubegrenset med tid og likevel finne stadig nye, spennende steder å utforske. Her er noen høydepunkter for førstegangsbesøkende med begrenset budsjett.

Reisebudsjett: Nord-Amerika

Hvor mye penger skal du ta med deg til USA og Canada?

Dårlig tid i USA

Strengere innreisekontroll i USA skaper stress også for deg som bare skal bytte fly.

Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no