Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Flere billigfly

Fra og med 29. februar flyr det nederlandske billigselskapet Basiq Air fra Oslo til Rotterdam for priser som starter på 30 euro hver vei. Billigfly til Latvia og Tyskland er også rett rundt hjørnet.

Basiq Air blir det første såkalte lavprisselskapet som flyr mellom Norge og Nederland. Selskapet eies av KLM, så det bør derfor være rimelig trygt å bestille billetter allerede nå. De billigste billettene går for 29,99 euro hver vei. Det tilsvarer omkring 260 norske kroner.

Basiq Air flyr altså ikke til Amsterdam Schipol, som er nederlendernes hovedflyplass, men lander i stedet i Rotterdam. Vil du ta deg fra flyplassen i Rotterdam til Amsterdam sentrum, betyr det først 20 minutter med buss og deretter omkring én time med tog.

Fra 29. februar til 28. mars flyr selskapet fra Oslo tirsdag, torsdag og lørdag. Deretter blir det flygninger hver dag.

Det er også flere billigselskaper som starter opp flygninger fra Oslo i løpet av våren. Air Baltic begynner å fly direkte fra Oslo til Latvias flotte hovedstad Riga 1. mars. Det blir flygninger onsdag, fredag og søndag, og Air Baltic reklamerer med priser fra 423 kroner hver vei.

Også tyske Germanvings kjører i gang med rimelige flygninger fra den norske hovedstaden. Tyskerne tar deg til Køln/Bonn-flyplassen, nær Ruhr-området, i en sentral del av Tyskland. Germanwings flyr tre ganger i uka fra 28. mars. Da vi testet selskapets hjemmeside 11. februar fungerte den imidlertid heller dårlig.
Andre nettsteder som er relevant for denne saken
Relaterte pekere:
Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no