Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Tog til Darwin

Nye muligheter for å reise med tog i Australia: Den nye linja mellom Alice Springs og Darwin har åpnet.

Nå kan du reise med tog helt fra Adelaide i sør til Darwin i det tropiske nord. Fra og med februar er legendariske The Ghan forlenget med omkring 1500 kilometer fra den tidligere endestasjonen Alice Springs, midt inne i hjertet av Australia, til Darwin.

"Nye" The Ghan utgjør omkring 3000 kilometer. Studenter kan reise én vei Adelaide-Darwin for 220 AUD, mens vanlig voksenpris er 440 AUD. Du kan kjøpe ulike togpass, som gjør at du kan kombinere The Ghan og Indian Pacific (Sydney til Perth) for en rimelig penge, avstandene tatt i betraktning.

I fjor ble det satt inn nye krengetog mellom Brisbane og Cairns på østkysten, og reisetiden på denne strekningen ble vesentlig kortere. Med den nye linja til Darwin er togferie i Australia blitt mer interessant enn noen gang før.
Andre nettsteder som er relevant for denne saken
Relaterte pekere:
Klikk for full versjon av kart over Australia Kart:
Les mer om Australia Mer om Australia:
Backpack jorden rundt!

Hvorfor reise jorden rundt? Det er en perfekt måte å bli kjent med deg selv, møte nye mennesker, lære om nye kulturer og oppleve ditt livs eventyr! En unik reise som gir deg minner og erfaringer du aldri glemmer.

Verdens mest isolerte by

De fleste som reiser til Australia starter sin reise i Sydney og reiser enten sørover til Melbourne eller nordover til Queensland, hvor du finner kjente destinasjoner som Great Barrier Reef. Det ikke så mange gjør, er å besøke Vest Australia og Perth.

Kangaroo Island

Fra vakre strender til ørkensand, fra seler til sauer og kenguru. Og med avstandene, rammet inn av rød sand, er Kangaroo Island som et komprimmert Australia. En paradisøy spekket med opplevelser. Garantert.

Glem Sydney - Go West

Er du en av dem som drømmer om hvite strender, rød jord og grønne krokodiller? Vest-Australia har alt dette - og mer til.

Qantas årets flyselskap

Australske Qantas Airways er kåret til årets beste flyselskap av et magasin.

Festival-tid

Karneval og Mardi Gras er på gang i Rio de Janeiro, New Orleans og Sydney.

Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no