Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Advarer mot Bolivia

Utenriksdepartementet ber norske borgere utvise forsiktighet ved opphold i Bolivia, og unngå demonstrasjoner og veiblokkader. Siden 23. mai har det vært streiker og massedemonstrasjoner over hele landet.

Veisperringer over hele landet kan hindre transport, inkludert adkomst til flyplasser. Noen internasjonale flygninger til/fra Bolivia er blitt innstilt eller omdirigert. 2. og 3. juni var det streik innenfor offentlig transport.

Fredag 3. juni la norsk UD ut følgende reiseråd for Bolivia: "På grunn av de rådende forhold ber Utenriksdepartementet norske borgere utvise forsiktighet ved opphold i Bolivia, og unngå demonstrasjoner og veiblokkader. Norske borgere anmodes under opphold i Bolivia om å ta kontakt med den norske ambassaden i Buenos Aires eller generalkonsulatet i La Paz for oppdatert informasjon og registrering".

Det britiske utenriksdepartementet råder også besøkende til å holde seg unna demonstrasjoner og å respektere veisperringer. Den politiske situasjonen gjør at det for tida er stor risiko for forsinkelser ved reiser i Boliva.
Andre nettsteder som er relevant for denne saken
Relaterte pekere:
Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no