Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Nye interrailbilletter for Europa

Nye interrailbilletter for Europa

Fra 1.april 2007 vil det komme en ny og fleksibel interrailbillett. Nå kan du enkelt reise hvor du vil i Europa med tog.

Togreise

Reis med tog i Tyskland. Foto: interrailnet.com

Togstasjon

Rutetabeller på en togstasjon i Europa. Foto: interrailnet.com

For kortere ferier, kanskje i kombinasjon med fly, er det mulig å kjøpe "5 reisedager" hvor som helst - til en fast pris. Hvis du vil reise i bare ett land, kjøper du InterRail for det landet du vil reise i - og bestemmer selv hvor mange reisedager du vil kjøpe.

For den store InterRail turen finnes fortsatt det klassiske tilbudet om 1 måneds InterRail for hele Europa. Men du kan også velge en kortere versjon; InterRail for ubegrenset reise i 22 dager.

InterRail for ungdom gjelder inntil fylte 26 år. Aldersgrensen for barn er 12 år. Barn får 50% på voksen pris.

InterRail Global Pass

Billetten gjelder i hele Europa (med noen unntak), og du kan velge om du vil betale for et begrenset antall reisedager, eller om du vil ha et ubegrenset antall reisedager innenfor en gitt periode. 4 ulike varianter tilbys. Hvis du kjøper en av Flexi-variantene av InterRail, kan du selv velge hvilke dager du vil reise innenfor den totale gyldighetstiden.

InterRail billetten gjelder ikke for reise i bostedslandet, men gir rett til 50% rabatt på tilslutningsreise til grensen.

InterRail for enkelt-land/ InterRail OneCountry Pass

Du kan kjøpe InterRail for ett enkelt land. Her kan du velge fritt blant nesten alle land i Europa. Men – du kan ikke kjøpe Inter Rail for Norge, hvis du er fast bosatt her. Det er 4 prisnivåer på dette tilbudet. InterRail One Country Pass er kjekt å kombinere med en billig flybillett – da kommer du raskt til reisemålet og kan bruke tiden på å utforske ditt utvalgte ferieland.

 

Andre artikler som er relevant for denne saken
Relaterte artikler:
Togtider i Europa

Du kan planlegge sommerens interrail hjemme foran pc-en. Med ruteinformasjon fra internett, og en god guidebok i tillegg, har du alt du trenger for å togloffe i Europa.

Avstemning:
Avstemning:
Blir det interrail på deg i sommer?
Selvfølgelig
Ikke bestemt meg enda
Nei
Var aldri aktuelt
Les mer om Europa Mer om Europa:
Europas beste julemarked ligger i Zagreb

Kroatias hovedstad er et flott sted å besøke i juletider, her ligger nemlig Europas beste julemarked.

Europas største by?

Moskva er et fantastisk sted, en blomst som enda ikke har sprunget helt ut, men som stadig strekker seg lenger og lenger mot solen. Den røde plass, Ivan den Grusomme, KGB, tsarer og den kalde krigen har allerede skapt mange minner herfra. Det er på tide å skape sine egne.

I Beatles' fotspor

En dagstur er slett ikke nok når du skal til The Beatles - hjemby Liverpool.

Krigens minner

En reise i Kroatia er både vakker og vond. Vakker fordi det er et billedskjønt land. Vondt fordi kroatisk sorg fremdeles sitter i veggene. Krigens herjinger er fremdeles ikke hvisket ut av omgivelsene, men dukker stadig opp for å fortelle om landets triste fortid.

Med <em>Da Vinci-koden</em> som Paris-guide

Dan Browns suksessroman gir en ny dimensjon til ferieturen til Paris.

Nice er 'nice'

Hva kan man si om et sted nesten alle har vært, eller har tenkt å reise til? Nice er fortsatt verd turen. Byen har jo alt.

Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no