Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Pakk sekken, redd verden!

Pakk sekken, redd verden!

Finnes det egentlig noe bedre enn å hjelpe noen som trenger det? Å stille opp og gi av seg selv gjennom engasjement, tid og et ekte ønske om å kunne bidra? Det er sikker noen som sier ja, men for dere andre har vi laget en oversikt over hvor du kan kombinere det å oppleve verden, med å gi av deg selv.

 Rundt om i verden finnes det uttallige organisasjoner som tar sikte på å hjelpe mennesker og dyr i nød.

Gjennom hardt og smart arbeid gjør de det de kan for å redde bestandene, uansett art.

Og det er nødvendig, dessverre. Vi har kommet dit hvor man ikke lenger kan ignorere faktaene. Vi har kommet dit hvor bestander ikke lenger vil bestå om ikke mennesket bidrar. Et paradoks, når det er vi som har skapt denne situasjonen.

Vi, mennesket er i en konstant kamp, penger vs en bærekraftig jordklode.

Når tusen mennesker tenker, jeg dreper bare en tiger, så er det tusen tigre. Når tusen mennesker tenker jeg kutter bare en dekar skog, så er det tusen dekar. Men når tusen mennesker tenker jeg har lyst til å hjelpe, så er ikke det noe annet en en start. Å hjelpe gjør du først når du bidrar.

X-plore

Gir deg muligheten til å jobbe med ville dyr i Sør Afrika, Namibia og Costa Rica, blant annet.

De tilbyr også muligheten til å jobbe som lærer ved fattige landsbyer, og bidra til bygging og utvikling.

Kilroy travels  

Gir deg muligheten til å redde kjempe pandaer i Kina eller skilpadder i Costa Rica. Du kan også bidra med skolebygging i Tanzania eller som lærer for fattige barn.

Atlantis

Gir deg mulighet til å jobbe på barnehjem, dagsenter for fattige barn og skoler, eller redde skadede sjimpanser og løver. Tilbyr reiser i store deler av verden.

 

Organisasjoner:

Aktiv ungdom

Er du mellom 18-30 år kan aktiv ungdom være noe for deg. Du må søke opptak, og blir du tatt med, dekkes utgiftene av EU og andre organisasjoner.

Her kan du bidra for barn, ungdom og miljøarv, blant annet.


AFS 18+

Hjelp barn, kvinner eller miljøet, mens du opplever verden.

 

Changemaker/ Kirkens nødhjelp

Gir deg mulighet til å arbeide med bistandsarbeid i Afrika, Asia eller Latin Amerika.

Det finnes svært mange muligheter for deg som ønsker det. Pakk sekken, redd verden!

Men husk å ha alle papirer og forsikringer i orden!

Les mer om Afrika Mer om Afrika:
Appelsinslang i Karthago

Mellom appelsintrær og gule blomster ligger ruinene av Romas mektigste fiende. Karthago. Selv om lite er igjen av den engang så vakre byen, er de få minnesmerkene som fortsatt eksisterer vel verdt et besøk. I likhet med flere andre romerske ruiner i Tunisia.

Backpack jorden rundt!

Hvorfor reise jorden rundt? Det er en perfekt måte å bli kjent med deg selv, møte nye mennesker, lære om nye kulturer og oppleve ditt livs eventyr! En unik reise som gir deg minner og erfaringer du aldri glemmer.

Busstur fra helvete

Vi i Ryggsekk.com har egentlig som misjon å inspirere til reising. Men det er bare å innrømme med en gang: Noen ganger er det et sant helvete å være på tur. Bli med på en bussreise der alt går galt.

Little Traveller

Når du kjøper den lille, fargerike perledukken Little Traveller skaper du håp og redder liv blant hiv- og aidssyke i Sør-Afrika. For et par tiere kan du nå også kjøpe den lille reisevennen hos Star Tour. I samarbeid med importøren Isandi håper feriearrangøren å sende mange dukker ut i verden.

Nødsenter i Krugerparken

Havner du i knipe i Krugerparken i Sør-Afrika kan du nå få hjelp fra et nytt nødsenter.

Reisebudsjett: Afrika

Hvor mye penger bør man ha med seg til denne delen av verden?

Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no