Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Rough Guides

De blå reiseguidene til Rough Guides er den andre store vinneren blant backpackerne. Bøkene er kjent for å kombinere kultur og arkitektur med praktiske reisetips. Rough Guides har også en hendig serie med miniguider i lommeformat til sentrale feriebyer over hele verden.

Artikler i samme serie:

  1. Hvilken guidebok skal jeg velge?
  2. Lonely Planet
  3. Rough Guides
  4. Footprint Handbooks
  5. Insight Guides
  6. Let's Go
  7. Titler som er verdt å titte på
Pluss: Rough Guide-bøkene er tettpakket med informasjon. Forlaget gjør tydelig et meget solid arbeid før bøkene sendes i trykken. Grundigheten gjenspeiler seg også i form av et variert utvalg av overnattings- og spisesteder.

Rough Guides er særlig gode på reisemål i Europa.

Rough Guide-bøkene får med seg mange mindre attraksjoner og interessante steder utenfor allfarvei - som LP har oversett. Dette er spesielt bra for deg som har egen transport.

I motsetning til mange andere guidebøker klarer Rough Guide å lage kart som det går an å orientere seg etter.

Minus: Bøkene kan ofte inneholde litt i meste laget med informasjon. For en ung backpacker har Rough Guide vel mye stoff om kunst, kultur, museer og arkitektur. Den praktisk nyttige informasjonen kan lett drukne i alle utgreingene om unødvendige detaljer. Litt for mye tekst, rett og slett.

For gjerrige backpackere er pris på overnatting, mat og aktivteter ofte viktig. Rough Guide gir deg ikke prisen direkte, men opererer med ulike priskategorier på hoteller og restauranter. Etter vår mening er det lettere for å leseren å gjøre et valg dersom hun får oppgitt den faktiske prisen.

Rough Guides er sparsommelige med bildene.
Andre nettsteder som er relevant for denne saken
Relaterte pekere:
Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no