Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Titler som er verdt å titte på

Her er en oversikt over andre guidebøker som kan være lure å sjekke ut, om du skal til USA eller bare på en kort ferie til en storby.

Artikler i samme serie:

  1. Hvilken guidebok skal jeg velge?
  2. Lonely Planet
  3. Rough Guides
  4. Footprint Handbooks
  5. Insight Guides
  6. Let's Go
  7. Titler som er verdt å titte på
Moon
Skal du reise til USA, kan Moon være tingen for deg. Moon utgir veldig grundige guidebøker for omtrent alle delstatene i USA. Har også bøker som dekker Canada, Latin-Amerika, samt enkelte steder i Asia og Oceania. Detaljert informasjon, men kjedelig utforming.

Gyldendals reiseguider
Stadig flere reisebøker kommer i norsk oversettelse. Gyldendals reiseguider er uslåelig på flotte bilder og tegninger av de stedene som bokserien dekker. Serien er neppe egnet for backpackere på langtur, men er verdt å vurdere hvis du skal på en kortferie til steder som London, Praha, Roma eller Dublin.

Bradt
Bradt har guidebøker som dekker mange reisemål over det meste av verden. Forlaget synes å ha sansen for eksentriske steder: Bradt har blant annet egen bok om Nord-Korea. Bøkene inneholder mer bakgrunnsmateriale enn praktisk informasjon. Kartene er ofte dårlige, layouten er nokså kjedelig og flere av bøkene er trykt på tynt papir som lett går i stykker. Likevel er Bradt et godt reisefølge dersom ikke Lonely Planet, Rough Guides eller Footprint har titler som dekker stedet du skal til.
Andre nettsteder som er relevant for denne saken
Relaterte pekere:
Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no