Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Hele eplet i ett jafs

Hele eplet i ett jafs

New York er en stor, dynamisk by der du kan tilbringe ubegrenset med tid og likevel finne stadig nye, spennende steder å utforske. Her er noen høydepunkter for førstegangsbesøkende med begrenset budsjett.

Artikler i samme serie:

  1. Hele eplet i ett jafs
  2. De opplagte
  3. De høyeste
  4. De med størst historisk sus
  5. De avslappende
  6. De morsomste bydelene
  7. Den mest autentiske maten
  8. De mest kulturelle
Reise rundt i New York:
Den desidert billigste og enkleste måten å ta seg rundt i New York på er ved hjelp av t-banen, som er et raskt, trygt og pålitelig transportmiddel.

• For 21 dollar får du kjøpt et Metro Card som lar deg reise ubegrenset med buss og undergrunnsbane over hele byen i en uke. Det betyr at du uten å betale en eneste cent i tillegg kan kjøre et par timer med t-bane fra nordligste Bronx til sørligste Brooklyn eller hele den lange veien ut til JFK-flyplassen.

• Til å begynne med kan t-bane-systemet virke forvirrende, men skaff deg et t-banekart, så vender du deg raskt til New Yorks egentlig logiske system med nummererte gater.

• Husk å legge merke til om toget du tar er ekspress eller lokaltog. Ekspressene stopper nemlig bare på de stasjonene som er merket med hvite ringer på t-banekartet, så om du skal til en stasjon merket med en svart prikk, må du ta lokaltog.
Klikk for full versjon av kart over USA Kart:
Les mer om USA Mer om USA:
Reis til Honolulu

Hovedstaden Honolulu er en av de største reisemålene på Hawaii, og byen kan lokke med milelange strender, spennende restauranter og utmerkede shoppingmuligheter som tilfredsstiller enhver reiselysten nordmann.

Backpack jorden rundt!

Hvorfor reise jorden rundt? Det er en perfekt måte å bli kjent med deg selv, møte nye mennesker, lære om nye kulturer og oppleve ditt livs eventyr! En unik reise som gir deg minner og erfaringer du aldri glemmer.

Festival-tid

Karneval og Mardi Gras er på gang i Rio de Janeiro, New Orleans og Sydney.

Nytt om metroen

Nylig er det skjedd endringer i metrosystemet i New York.

Reisebudsjett: Nord-Amerika

Hvor mye penger skal du ta med deg til USA og Canada?

Dårlig tid i USA

Strengere innreisekontroll i USA skaper stress også for deg som bare skal bytte fly.

Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no