Temaguide:

Samarbeidspartnere:

Altomreiser.no - Norges største reiseguide

Reiseblogg

Her kan du lese reiseblogg fra hele verden, skrevet av flere eventyrlystne backpackere. Har du en blogginnlegg du vil publisere gratis hos oss, vennligst send på mail.

USA's østkyst fra nord til sør!

Jeg heter Benedicte, og i februar reiste jeg hele USA's østkyst fra nord til sør! Det vil si New York til Key West og Karibien.

Reisebrev fra Krim

REISEBREV: Natalie og Jørgen Endresen har gjort som de tidligere sovjetpampene: Reist til Krimhalvøya ved Svartehavet. Krim ligger i dag i Ukraina og er et attraktivt reisemål for deg som vil litt utenfor allfarvei i Europa. Her kommer et reisebrev fra Krim.

Les mer »

Les mer »


En liten blondine i store India

REISEDAGBOK: "Bedre med ti rotter i kjelleren enn en i sekken". "En indisk fjert er noe annet enn en norsk fjert". "Ingen ku? Tut og kjør!". Dette er bare noe av det jeg lærte de første ukene i India, på min eventyrreise til en annen verden.

Fem uker i Sentral-Amerika

REISEDAGBOK: Planlegger du å reise til Sentral-Amerika? Les Grazia og Reidars historie fra fem uker på veien fra Mexico i nord til Costa Rica i sør. Du får tips om opplevelser du aldri vil glemme og mat du kan bli avhengig av - og noen advarsler det er smart å ta med seg.

Les mer »

Les mer »


Annonsere på Backpacker.no
Annonsere på Backpacker.no
Nomadeliv i Mongolia

REISEDAGBOK: Noensinne prøvd en diett av seigt sauekjøtt og te med salt og melk i ni dager? Ikke å anbefale! Det mener Wera og Olav som reiste ei uke blant nomadene på landsbygda i Mongolia. Her er historien deres:

Europa i hutigtempo: Dag 1-5

REISEDAGBOK: Martin fra Hamburg i Tyskland tok med seg sin Amerikanske venninne Megan på en 15 dagers reise i Sentral- og Sør-Europa. Her er Reisedagboka fra den hektiske turen, dag 1-5.

Les mer »

Les mer »


Tøff tur til toppen av Australia

REISEDAGBOK: Fem venner la ut på en nervepirrende og krevende reise til Cape York, den nordligste spissen av fastlandet i Australia. Reisen til Cape York er en av de tøffeste turene turister kan gjennomføre med firehjulstrekk i landet Down Under.

Les mer »